Ringier a achizitionat Free Media Ukraine in primavara lui 2006, din motive strategice. “Asteptarile fata de piata din Ucraina nu au fost in general confirmate. In viitorul apropiat Ringier se va concentra pe activitatile de succes pe care le are in Europa Centrala si de Est”, transimt reprezentantii companiei.

SC Adevarul Holding SRL va prelua conducerea companiei si a intregii echipe, formata din 106 angajati. Marco Stettler, actualul General Manager al Free Media Ukraine, va asigura predarea operatiunilor din Kiev pana la finele lunii octombrie, urmand sa preia ulterior o noua pozitie de conducere in cadrul Ringier AG.

“Ringier AG doreste sa multumeasca intregii echipe din Ucraina pentru implicare si le ureaza tuturor membrilor echipei mult succes in viitor”, conchid reprezentantii companiei.

In prezent Ringier are peste 7,000 de angajati in Elvetia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Serbia si Germania, precum si in Vietnam si China. Ringier publica peste 120 de ziare si reviste in intreaga lume, produce peste 20 de programe pentru televiziune, detine 50 de platforme web si 12 tipografii.