Postul de televiziune Pro TV a castigat premiul Emmy la categoria “News”, distinctie oferita pentru cele trei reportaje realizate in cadrul campaniei “Tu stii ce mai face copilul tau?”.
600 de jurati din peste 35 de tari au analizat 800 de materiale jurnalistice din intreaga lume, premiul fiind oferit in final echipei formate din Paula Herlo, Cosmin Stan, cameramanul Sergiu Matei, Marius Ivan, Eduard Tarna si producatorul Alex Livadariu.

La categoria “News” au mai participat televiziuni precum Al Jazeera din Qatar, ITV News din Marea Britanie si TV Globo din Brazilia.

“Cand i-am cunoscut pe acesti copii, a caror poveste a ajuns acum in atentia membrilor Academiei si a tuturor televiziunilor de elita din lume, m-am gandit doar ca aceste drame ii vor emotiona pe telespectatorii Pro TV si autoritatile din Romania. Faptul ca reportajele echipei Stirilor PRO TV au convins cei mai buni profesionisti din industria televiziunii mondiale, imi da speranta ca cineva se va uita mai de aproape la problemele reale ale celor 80.000 de copii din Romania, care sunt intr-o situatie similara cu copiii din cele trei reportaje care au fost premiate”, spune Paula Herlo.

Bruce Paisner, CEO International Emmy Awards, declara la premiere ca au fost luate in calcul criteriul calitatii in toate fazele executiei unui reportaj- de la documentare, poveste, scriere, filmare, pana la editarea imaginii.

International Academy of Television Arts&Sciences a fost infiintata in anul 1969 si este cea mai mare organizatie a posturilor de televiziune din intreaga lume, avind ca membri aproape 400 de companii din 65 de tari.

Misiunea Academiei este aceea de a recunoaste excelenta programelor de televiziune produse in afara Statelor Unite si de a le acorda premiul International Emmy, in cadrul fiecareia dintre cele 11 categorii: “Arts Programming”, “Best Performance by an Actress”, “Best Performance by an Actor”, “Children&Young People”, “Comedy”, “Current Affairs”, “Documentary”, “Drama Series”, “Non-Scripted Entertainment”, “News”, “Interactive Channel”, “Interactive Program”, “Interactive TV Service”, “Telenovela”, “TV Movie/Mini-Series”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri