Incepind din 8 august, postul american CNN va transmite un news-show de trei ore, avindu-l ca prezentator/realizator pe veteranul stirilor, Wolf Blitzer.

Show-ul, ce va dispune de multe mijloace tehnice de ultima generatie, va fi mai mult decit un jurnal de stiri si ii va duce pe oameni in spatele stirilor. Jon Klein, presedintele canalului CNN - USA, spune ca acest lucru nu inseamna ca spectatorii vor vedea cum corespondentii iau notite sau scriu la un laptop, ci inseamna ca vor putea sa vada exact ce vedem noi. Un alt lucru de care oficialii si realizatorii sint mindri este acela ca emisiunea va putea respira, neavind un format rigid, fiecare stire sau poveste fiind lasata nu numai zece minute, ci exact atit cit are nevoie pentru a putea fi inteleasa. Emisiunea va fi la standarde jurnalistice foarte ridicate, avind la dispozitie analistii si corespondentii de marca ai postului.

Acest show face parte din noua strategie a CNN, introdusa de Klein la putin timp dupa numirea in functie, care ghideaza postul catre stiri de importanta majora si extinderea spatiului acordat fiecarei stiri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Iranul a lansat rachete asupra bazelor americane din Irak
Setari Cookie-uri