Emil Hurezeanu va prelua, incepand cu 1 februarie 2009, functia de presedinte al trustului Realitatea-Catavencu, functie detinuta in prezent de Sergiu Toader, anunta institutia de presa.

In urmatoarele patru luni, Emil Hurezeanu va lucra impreuna cu Sergiu Toader, urmand ca la inceputul lui februarie 2009, acesta sa preia in intregime prerogativele functiei de presedinte, cat si conducerea board-ului companiei.

“Emil Hurezeanu este nu doar unul dintre cei mai valorosi comentatori de politica interna si internationala din Romania, dar si o garantie pentru consolidarea calitatii produselor noastre. Ma bucur sa stiu ca Emil Hurezeanu, un om din interior, este cel care va conduce si va dezvolta compania. Ii doresc mult succes”, a declarat Sergiu Toader, actualul presedinte al trustului, al carui contract se incheie la 1 februarie 2009.

La randul sau, Emil Hurezeanu se declara incantat de propunerea Consiliului de administratie al Grupului Realitatea-Catavencu. “Nu sunt un administrator innascut si nici nu doresc sa abandonez profesia de jurnalist, pe care o practic de peste 25 de ani. Cu ajutorul atator colegi de calitate, oameni foarte tineri dar si congeneri cu multa experienta, voi incerca sa consolidez locul important pe care Grupul il ocupa in peisajul mass-media din Romania, in interesul celor care ne citesc, asculta si privesc”, afirma Hurezeanu.

Structura de conducere a Grupului va ramane aceeasi: Sorin Enache - Director General, Mihnea Vasiliu - Director Divizie Quality, Sorin Freciu - Director Divizie Business, Sorin Vulpe - Director Divizie Lifestyle, Dragos Stanca - Director Divizie New Media, Cosmin Popa - Director Newsin si Doru Buscu - Directorul Editorial al Grupului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si