Vara aceasta, New York este mai aproape dect ar crede oricine. De acest lucru s-au putut convinge reprezentaii mass-media care au fost vizitai de echipe de promoteri care au mprit mere cu mesajele campaniei. Mrul este unul dintre simbolurile oraului New York, cunoscut ca The Big Apple.

Echipa de promoteri British Airways a vizitat sptmna trecut o serie de centre de afaceri pentru a informa persoanele care lucreaz n aceste locaii despre disponibilitatea acestor zboruri speciale.
Preul unei cltorii dus-ntors, la clasa World Traveler (Economy), cu transfer prin Londra - Heathrow i cu plecare din Bucureti pornete de la numai 589 Euro, exclusiv taxele de aeroport. Aceste curse zilnice sunt la dispoziia tuturor pasagerilor. British Airways opereaz curse zilnice ctre Londra Heathrow, precum i trei zboruri pe sptmn ctre aeroportul Gatwick din Londra.

Am organizat aceast aciune pentru a ne ntiina pasagerii i potenialii noi pasageri despre disponibilitatea acestor zboruri i despre atraciile acestei destinaii a declarat Corina Enciu Country Commercial Manager British Airways Romnia & Moldova.

Preul unei cltorii la clasa Club World (Business) pornete de la 2.664 Euro, pasagerii bucurndu-se de un confort i de servicii de invidiat la peste 10.000 de metri altitudine. Fotoliul care se transform ntr-un pat perfect plat este vedeta acestei clase de cltorie, permind att oamenilor de afaceri ct i turitilor s ajung la destinaie perfect odihnii i gata de aciune.

New York este un ora care ofer multe atracii de o diversitate impresionant. De la Muzeul New York Hall of Science, loc n care se organizeaz o mulime de expoziii de tiin, pn la Muzeul American de Istorie Natural unde se pot admira spectaculoase prezentri ale istoriei vieii slbatice, New York ofer un amalgam de informaii i cultur care atrag i cei mai erudii cunosctori.

Centrul de imigrare de la Elis Island poate fi consultat pentru a afla dac o rud a fost vreodat nregistrat aici. Centrul funcioneaz de la nceputul secolului 20, nregistrnd pn acum nu mai puin de 12 milioane de imigrani.

Shopping-ul este de asemenea o atracie principal pentru mptimiii de cumprturi. Saks Fifth Avenue, Lord & Taylor, Tiffany & Co, Bloomie's, Macy's sau The Cellar sunt numai cteva dintre locaiile ce merit a fi vizitate.