Henkel Romania dovedeste odata in plus responsabilitate sociala, sarind in ajutorul victimelor inundatiilor. Cu ajutorul asociatiei Crucea Rosie, Henkel Romania a donat in aceasta saptamana victimelor inundatiilor din cele mai afectate judete - Galati, Vrancea si Bacau- urmatoarele produse de curatenie: aproximativ 2 tone detergent manual Rex si 300 de baxuri solutie dezinfectanta Bref Power 2L (echivalentul a 3.600 litri).

Saptamana viitoare, dupa ce apele se vor retrage, autoritatile vor incepe reconstructia zonelor afectate. Henkel Romania va continua sa ajute victimele inundatiilor punandu-le la dispozitie detergenti si produse de igiena personala in valoare totala de ca. 20.000 Euro. Distribuirea acestor produse va fi realizata cu sprijinul organizatiei Crucea Rosie.

Henkel Romania

Infiintata in 1994 ca filiala a companiei Henkel Austria (devenita in 1998 Henkel Central Eastern Europe), Henkel Romania a lansat cu succes pe piata autohtona un important numar de marci din portofoliul international Henkel. Astfel, marcile de detergenti si produse de curatat Persil, Pur, Rex, Silan, Perwoll, Clin, Bref, marcile de produse cosmetice : Fa, Palette, Taft, Gliss, Schauma, Bac, ca si cele de adezivi Moment, Super Attak, Pritt, Ceresit, Loctite si Teroson sunt astazi binecunoscute pe piata romaneasca.

Henkel Romania are circa 300 angajati, o cifra de afaceri de 2.360 miliarde lei (2004) si un portofoliu care curpinde aproximativ 30 de marci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si industriali pana la tehnologii.

Henkel-Smile

Incepand cu acest an, compania Henkel a decis sa reuneasca toate activitatile sale de responsabilitate sociala pe plan international sub umbrela ôHenkel Smileö. In acest program sunt incluse activitatile de sponsorizare si de implicare in viata comunitatii, donatiile si initiativele MIT (Make an Impact Tomorrow), prin care Henkel acorda sprijin material si financiar unor proiecte sociale si institutii in care fosti sau actuali angajati Henkel lucreaza ca voluntari.
Mai multe informatii despre Henkel Smile puteti gasi la pagina de internet: www.henkel-smile.co