Dupa repozitionarea brandului Magura din 2007, Cadbury a realizat o extensie a liniei de prajituri prin lansarea sortimentului cu glazura de ciocolata amaruie si aceeasi compozitie iaurt-crema.

“Echipa BrandTailors a oferit o solutie creativa de amabalaj pentru Magura, menita sa ajute brand-ul sa-si gaseasca cel mai bun drum spre intampinarea nevoilor cosumatorului dornic de a savura bogatia gustului ciocolatei amaruie”, spune Beatrice Danis, managing partener BrandTailors.

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ audit de brand, strategie de brand, naming, identitate vizuala, design de ambalaj, branding ambiental, branding digital, comunicare de brand si brand management.

Printre proiectele de rebranding realizate se numara Kandia, Laura, Magura, ROM, Ardealul, Wiesana, Tomi, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings, Europa FM, Radio 21, Bankia si Class Living. In plus, BrandTailors a realizat proiecte de branding pentru Grania, Gata, Planorama, Edenia, Vertaria, Fulg De Vara, Flavora, Vibe FM si Unlock Market Research.