Compania de consultanta de brand BrandTailors a creat designul de ambalaj pentru un nou sortiment din gama prajiturilor Magura, marca detinuta de Cadbury Romania.
Dupa repozitionarea brandului Magura din 2007, Cadbury a realizat o extensie a liniei de prajituri prin lansarea sortimentului cu glazura de ciocolata amaruie si aceeasi compozitie iaurt-crema.

“Echipa BrandTailors a oferit o solutie creativa de amabalaj pentru Magura, menita sa ajute brand-ul sa-si gaseasca cel mai bun drum spre intampinarea nevoilor cosumatorului dornic de a savura bogatia gustului ciocolatei amaruie”, spune Beatrice Danis, managing partener BrandTailors.

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ audit de brand, strategie de brand, naming, identitate vizuala, design de ambalaj, branding ambiental, branding digital, comunicare de brand si brand management.

Printre proiectele de rebranding realizate se numara Kandia, Laura, Magura, ROM, Ardealul, Wiesana, Tomi, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings, Europa FM, Radio 21, Bankia si Class Living. In plus, BrandTailors a realizat proiecte de branding pentru Grania, Gata, Planorama, Edenia, Vertaria, Fulg De Vara, Flavora, Vibe FM si Unlock Market Research.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri