Magda Zander, directorul de vanzari al regiei de publicitate online Boom, divizia de publicitate a Netbridge Investments, a declarat, pentru Wall-Street, ca va parasi compania incepand cu saptamana viitoare, motivandu-si alegerea drept strict “o decizie de business”.

Zander, care a facut parte din echipa Netbridge din iulie 2007, nu a precizat inspre ce agentie urmeaza sa se indrepte, subliniind faptul ca detalii suplimentare vor fi disponibile, in urmatoarele zile, atat pe blogul personal, cat si in comunicatul de presa apartinand companiei din care va face parte.

“Prefer sa nu dezvalui mai multe detalii decat este necesar. Nu doresc sa confirm sau sa infirm inspre ce companie ma voi indrepta. Saptamana viitoare va inceta colaborarea cu Boom si atunci voi spune mai multe”, declara Magda Zander (foto).

De asemenea, aceasta a confirmat si plecarea lui Gabriel Boaca, sales manager al Boom Advertising.

Pe de alta parte, Orlando Nicoara, director executiv MediaPro Interactiv, divizia internet al grupului MediaPro, scrie pe blogul personal ca Magda Zander va coordona vanzarile site-urilor trustului Intact. In plus, acesta sustine ca, pana la 1 ianuarie 2009, Gsp.ro si restul site-urilor sportive, alaturi de Jurnalul.ro, Sfin.ro, Financiarul.ro vor iesi din portofoliul regiei NCH.

Boom Advertising este divizia de publicitate a Netbridge Investments, firma care apartine grupului NCH, cu peste 500 de angajati, o cota de 40% din publishing in Romania si o cota de audienta de publicitate de 45% in 2008.

Boom Advertising a anuntat, pentru prima jumatate a anului 2008, afaceri de 3,56 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si