“TVR 3 este unul din cele mai importante proiecte pe care Televiziunea Romana le-a realizat in ultima vreme. Intr-o lume in care foarte mult continut se duce spre stire si divertisment cred ca era nevoie de un canal care sa se apropie de oameni, un canal care merge acolo unde acestia traiesc. Sper ca acest post de televiziune sa se impuna pe aceasta piata TV destul de aglomerata”, a spus Alexandru Sassu.

Noul post de televiziune va transmite 24 de ore, sapte zile pe saptamana si are o grila de programe aprobata de conducerea Televiziunii Romane, care cuprinde emisiuni realizate de studiourile teritoriale (TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timisoara, TVR Targu Mures), productii si formate proprii, cu accent pe evenimentele si informatiile comunitatilor din fiecare regiune a tarii.

Partea de sud a tarii va fi acoperita de productii realizate de studioul central.

De asemenea, grila de programe cuprinde si emisiuni pentru copii, reportaje de calatorie, spectacole, concerte, filme, productii care vor fi difuzate in weekend.

Citeste si:

TVR 3 va fi preluat de operatorii de cablu in regim de “must carry”, urmand sa fie transmis pe satelitul Eutelsat W2/16 grade E.

Printre planurile Televiziunii Publice se numara lansarea postului regional TVR Constanta si a unor ministudiouri judetene, potrivit declaratiilor presedintelui-director general. Acesta nu a putut insa preciza data lansarii acestor proiecte. In plus, TVR Bucuresti si TVR Info se pregatesc de lansare.

SRTv este serviciul public de televiziune din Romania si are in componenta posturile TVR 1, TVR 2, TVR Cultural, TVR International si studiourile teritoriale TVR Timisoara, TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Targu Mures si TVR Craiova.