“Piata bursiera este cea mai grozava masinarie de generat bani continuu de pe planeta. Am studiat si am conceput strategii specifice, generatoare de venituri”, sustinea anterior Halik, fondator a doua companii financiare, Money Masters Global si Financial Freedom Institute si detinator a numeroase proprietati in Australia, insulele grecesti si Maroc.

In cadrul Young Leaders Forum, acesta va discuta cu politicienii si oamenii de afaceri romani despre contextul crizei actuale, strategii de investitii si dezvoltare personala, avandu-i ca parteneri de dialog pe Todd Benjamin, analist financiar CNN, Bogdan Olteanu – Presedintele Camerei Deputatilor din Romania, Sergiu Oprescu, Presedinte Alfa Bank Romania, Marius Ghenea, Presedinte PC Fun sau Sebastian Ghita, Presedinte Asesoft.

In cadrul galei Young Leaders Forum vor fi premiati si cei mai talentati dintre jurnalistii romani, care vor primi burse prin programul Media Forum Invest si vor avea ocazia de a participa la un study trip la Bruxelles si a lua interviuri comisarilor europeni.

Citeste si:

Nik Halik s-a nascut pe 15 mai 1971 in Melbourne, Australia. Si-a conceput planul vietii la varsta de 8 ani, iar la 20 de ani era milionar in urma investitiilor facute in proprietati si actiuni la bursa. Astazi, Halik combina viziunea sa de strategist, antreprenor cu pasiunea pentru aventura si scris, oferind pana in prezent consultanta pentru peste 200.000 de persoane si 35.000 de investitori bursieri din intreaga lume.

Australianul a participat la numeroase expeditii in Antarctica si a escaladat patru dintre cei mai inalti munti din lume. In prezent, este certificat ca astronaut si se pregateste intens in Rusia, la Centrul Spatial de Pregatire al Cosmonautilor Yuri Gagarin, pentru a efectua primul sau zbor in spatiu. Cartea sa, The Thrillionaire, a fost prima publicatie lansata oficial in spatiu si imbina experienta personala a tanarului multimilionar cu strategii financiare si sfaturi motivationale.