Metropotam.ro, impreuna cu alte noua site-uri, au intrat incepand din luna octombrie in portofoliul regiei de publicitate online Boom Advertising, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei.
Reteaua Boom Advertising se completeaza cu site-urile www.autobizz.ro, www.vreaucredit.ro, www.vreaucard.ro, www.bacalaureatul.ro, www.metropotam.ro, www.markmedia.ro, www.dreptonline.ro, www.frf.ro, www.cuparomaniei.ro si www.cupatimisoreana.ro.

Astfel, Boom isi consolideaza portofoliul pe categoriile sport, lifestyle, auto si in zona de informatii dedicate specialistilor de marketing si comunicare. In prezent, Boom livreaza zilnic 25 de milioane de bannere, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii regiei de publicitate.

Boom Advertising este divizia de publicitate a Netbridge Investments, firma care apartine grupului NCH, cu peste 500 de angajati, o cota de 40% din publishing in Romania si o cota de audienta de publicitate de 45% in 2008.

Boom Advertising a anuntat, pentru prima jumatate a anului 2008, afaceri de 3,56 de milioane de euro.

Piata de publicitate online s-ar putea situa pana la finele acestui an la o valoare cuprinsa intre 14 si 18 milioane de euro, conform estimarilor facute pentru Wall-Street de jucatorii din aceasta industrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri