Ziarul "Adevarul" va lansa astazi, 13 octombrie, prima editie a catalogului "Adevarul 500 miliardari", in care va fi descris, in premiera, stilul de viata si ce proprietati detin in strainatate primii 500 de miliardari romani, potrivit Adevarul Holding.
“Adevarul 500 miliardari” va fi singurul clasament din Romania care, incepand din acest an, va avea exclusivitate pe topurile Forbes. Catalogul va avea peste 500 de pagini si va fi un produs high quality.

Pentru realizarea acestui top, Adevarul a evaluat, in colaborare cu firme de specialitate, averile primilor 500 cei mai bogati romani impreuna cu proprietatile pe care le detin, cat platesc impozit pe averile lor, ce stil de viata au, precum si valoarea averilor acumulate.

In premiera, topul Adevarul va prezenta amanunte despre proprietatile din tara si din strainatate ale celor 500 de miliardari, detalii inedite despre viata personala a acestora, povesti ale romanilor care au plecat in strainatate la munca si au ajuns printre miliardarii Romaniei.

In prima editie a catalogului vor fi prezentate trei dintre cele mai interesante topuri Forbes: "Cei mai bogati oameni din lume", "Cei mai bogati est-europeni" si "Cele mai scumpe insule private".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri