Adevarul Holding se afla in negocieri avansate pentru a deveni editorul Forbes in Romania, a declarat Dinu Patriciu, proprietarul holdingului, in cadrul evenimentului de lansare a topului Adevarul 500 miliardari.
Dinu Patriciu a precizat ca negocierile vizeaza si publicatia bilunara a Forbes, momentan Adevarul obtinand acordul de a publica in cadrul Top 500 miliardari un clasament Forbes al celo mai bogati est-europeni, un clasament al primilor 25 cei mai bogati oameni din lume si un top Forbes al celor mai scumpe zece insule din lume.

Pe de alta parte, Razvan Corneteanu, presedintele Adevarul Holding, a evitat sa precizeze durata contractului cu editura americana, invocand clauze de confidentialitate. In schimb, acesta a afirmat ca negocierile sunt in faza de finalizare.

Adevatul Holding a lansat miercuri topul Adevarul 500 miliardari, pe prima pozitie in clasament situandu-se omul de afaceri Dinu Patriciu. Cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro, Patriciu este urmat in top de Ion Tiriac (locul 2 - 950 mil.-1 miliard de euro) si Zoltan Teszari, proprietarul RCS&RDS (locul 3 - 900 mil. euro).

Adevarul Holding editeaza cotidianele Adevarul si Click, precum si publicatiile Dilema veche, Dilemateca si FP Romania.

Editura americana Forbes editeaza publicatia bilunara Forbes. Revista este cunoscuta pentru clasamentele pe care le publica anual - Forbes 400 (lista celor mai bogati americani), Forbes Global 2000 (lista celor mai mari companii din lume) sau lista miliardarilor (cei mai bogati 100 de oameni din lume).

Compania Forbes a fost infiintata in 1917 de catre B.C. Forbes.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri