Adevarul Holding se afla in negocieri avansate pentru a deveni editorul Forbes in Romania, a declarat Dinu Patriciu, proprietarul holdingului, in cadrul evenimentului de lansare a topului Adevarul 500 miliardari.

Dinu Patriciu a precizat ca negocierile vizeaza si publicatia bilunara a Forbes, momentan Adevarul obtinand acordul de a publica in cadrul Top 500 miliardari un clasament Forbes al celo mai bogati est-europeni, un clasament al primilor 25 cei mai bogati oameni din lume si un top Forbes al celor mai scumpe zece insule din lume.

Pe de alta parte, Razvan Corneteanu, presedintele Adevarul Holding, a evitat sa precizeze durata contractului cu editura americana, invocand clauze de confidentialitate. In schimb, acesta a afirmat ca negocierile sunt in faza de finalizare.

Adevatul Holding a lansat miercuri topul Adevarul 500 miliardari, pe prima pozitie in clasament situandu-se omul de afaceri Dinu Patriciu. Cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro, Patriciu este urmat in top de Ion Tiriac (locul 2 - 950 mil.-1 miliard de euro) si Zoltan Teszari, proprietarul RCS&RDS (locul 3 - 900 mil. euro).

Adevarul Holding editeaza cotidianele Adevarul si Click, precum si publicatiile Dilema veche, Dilemateca si FP Romania.

Editura americana Forbes editeaza publicatia bilunara Forbes. Revista este cunoscuta pentru clasamentele pe care le publica anual - Forbes 400 (lista celor mai bogati americani), Forbes Global 2000 (lista celor mai mari companii din lume) sau lista miliardarilor (cei mai bogati 100 de oameni din lume).

Compania Forbes a fost infiintata in 1917 de catre B.C. Forbes.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Setari Cookie-uri