Astazi este ultima zi de inscrieri la Mobile Marketing Conference, primul eveniment dedicat strategiilor si ideilor inovative de comunicare in mediul mobil. Conferinta va avea loc pe data de 16 octombrie 2008 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel si este organizata de Evensys in colaborare cu Nokia, HitMail si Beko.
In cadrul evenimentului vor avea loc trei sesiuni:

Compania Unlock Research, in colaborare cu Evensys, va realiza primul studiu dedicat comunicarii in mediul mobil. Rezultatele studiului vor fi prezentate in cadrul celei de-a doua sesiuni a evenimentului Mobile Marketing Conference. Studiul va dezvalui care sunt cele mai eficiente instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind acest nou canal de comunicare.

De asemenea, conferinta va gazdui o sesiune speciala intitulata "Live Consumer Pulse: Focus Group Session", ce include o transmisiune live din cadrul unui focus group in care se va discuta despre advertising si telefonia mobila. Participantii la eveniment vor avea astfel ocazia sa afle care este perceptia sincera a consumatorilor despre marketingul in mediul mobil.

La finalul prezentarilor va avea loc sesiunea intitulata Mobile Ideas, care va reuni toti dezvoltatorii si furnizorii de aplicatii mobile din Europa Centrala si de Sud-Est, oferindu-le oportunitatea de a-si prezenta studiile de caz si de a interactiona in mod direct cu specialisti din industria locala. Invitati speciali vor fi Viktor Marohnic (Shout'em), Mihai Badita (Co-Founder, StarTech.ro), Patricia Zegreaunu (Senior Account Manager, Ad2Go), Carmen Holotescu (Director, Timsoft).

Evenimentul include participarea a 14 vorbitori internationali si locali, precum Stephanie Jackson (Senior Director, Online Services, Vodafone Romania), Viktor Marohnic (co-fondator & CEO, Five Minutes), Alexander de Boissezon (Product Specialist, Clip in Touch), Marian Seitan (Director General, HitMail), Adina Vlad (Managing Partner, Unlock Research), Doru Panaitescu (Consultant, Marketeer.ro), Mihai Dragan (General Manager, MobiOne), Laura Barbu (PC&P Marketing Manager, Star Foods).
Mobile Marketing Conference se adreseaza specialistilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri