Postul TV Paprika, difuzat de patru ani, in Cehia, Ungaria si Slovacia, este urmarit in prezent in peste 3 milioane de gospodarii. In Romania, postul va putea fi urmarit momentan doar pe satelitul THOR.

”Chello Central Europe poarta de mult timp negocieri cu societatile de cablu in vederea difuzarii postului, insa momentan nu s-a incheiat niciun contract. Speram ca in scurt timp sa finalizam discutiile cu principalii operatori de cablu, dar si cu societati de cablu mici. Ne dorim o cat mai buna acoperire pentru TV Paprika”, a declarat, pentru Wall-Street, Gabriela Banzea, marketing manager TV Paprika.

Programele televiziunii se vor adresa in special femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, un target extins fiind reprezentat de barbatii (18-49 ani) pasionati de gastronomie.

”Ne adresam familiei in general, prin cele trei televiziuni (Minimax, Sport 1 si TV Paprika n.r.) ne dorim doar sa educam”, a mai spus Gabriela Banzea.

Emisiunile vor fi realizate in Ungaria, intrucat TV Paprika nu are deocamdata un studiou TV local.

Citeste si:

Grila de programe va cuprinde emisiuni straine 100% sincronizate, postul punand un accent important si pe productiile locale. In acest sens, telespectatorii vor putea urmari emisiunea ”Meniul zilnic”, o productie cu prezentatori si bucatari romani.

In Romania mai exista o singura televiziune cu profil gastronomic - Brava TV, post detinut de societatea Bilancia Exim. Televiziunea emite din luna august.

Portofoliul curent de televiziuni al companiei Chello Central Europe pentru Europa Centrala include Sport1 si Sport 2, Minimax, TV Paprika, TV Deko si Filmmuzeum. De asemenea, compania are un joint-venture cu MGM.

In afara de televiziunile tematice, Chello Central Europe opereaza si AT Media, cea mai importanta agentie de vanzare de publicitate din Polonia. In plus, compania a lansat de curand Mojo Productions, un studio de productie full service pentru televiziunile locale si internationale din regiune.

Chello Central Europe este parte din Chellomedia, divizia europeana de continut a Liberty Global, Inc.