Jurnalistul Robert Turcescu a fost numit in functia de director executiv al postului de radio Realitatea FM, pozitie din care va coordona intreaga activitate a acestuia.
Principalul obiectiv editorial al postului Realitatea FM este sa devina, in urmatoarele luni, lider pe piata stirilor radio din cele mai importante orase ale tarii.

Robert Turcescu va aduce pe frecventele Realitatea FM si emisiunea "Romania in direct", cel mai de succes si mai longeviv talk-show radio lansat in FM dupa 1989. "Romania in direct" a implinit anul acesta opt ani de existenta si este un produs jurnalistic care a obtinut de-a lungul timpului numeroase premii din partea Clubului Roman de Presa, a Consiliului National al Audiovizualului, dar si din partea mai multor organizatii non-guvernamentale.

La Realitatea FM, Robert Turcescu va lucra alaturi de o valoroasa echipa de jurnalisti radio, cei mai multi dintre acestia facand parte in ultimii ani din redactia BBC de la Bucuresti.

Relansat in data de 20 octombrie 2008 sub sloganul "stie ce spune", Realitatea FM este singurul post de News & Talk din Romania. Pe langa programele de stiri, analize si comentarii, noul Realitatea FM acorda o atentie speciala si opiniilor exprimate de ascultatori, fiind un post de radio interactiv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri