McCann Erickson Romania este singura agentie romaneasca premiata la editia 2008 a festivalului international de publicitate Cresta Awards.
“The Couple”, lucrare castigatoare la categoria Press, face parte dintr-o campanie de informare asupra riscurilor vitezei excesive, dezvoltata prin organizatia non-profit Eptisa pentru Politia Romana. Executia face parte dintr-o campanie de print care a fost premiata cu Grand Prix la editia 2007 a festivalului Golden Drum.

“Ne mandrim cu faptul ca avem cea mai buna evolutie din Romania, de-a lungul anilor, la Cresta – asta doar reconfirma reusita dorintei noastre de a ne raporta la standardele internationale” declara Adrian Botan, CEE Creative Director la McCann Erickson.

Agentia a mai avut doua lucrari finaliste, respectiv “The Family” (care face parte din aceeasi campanie pentru Eptisa) la categoria Press si “Sleeping” pentru Foton, la categoria TV.

Echipa care a lucrat la campanie este formata din: Constantin Milu (Copywriter), Andrei Tripsa (Group Creative Director), Catalin Paduretu (Art Director), Alexandru Dumitrescu (Associate Creative Director), Adrian Botan (CEE Creative Director), Andreea Sandu (Group Account Director), Irina Trifu (Account Manager) si Alex Rosca (Senior Account Executive).

Festivalul Cresta Awards a fost fondat in 1993 de Creative Standards International in parteneriat cu IAA. La editia actuala – cea de-a 16-a – a avut 51 de tari participante si un juriu de 160 de creativi de top. Preselectia pentru TV/Cinema, Press, Poster si Ambient Media a fost tinuta in 10 orase din lume, printre care si Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri