Realitatea TV lanseaza la Timisoara, in data de 31 octombrie, prima statie locala de stiri din acest oras. Realitatea TV Timisoara este a cincea statie locala inaugurata in acest an de Realitatea TV, dupa cele lansate la Cluj, Brasov, Targu-Mures si Sibiu.
Echipa jurnalistica de la Realitatea TV Timisoara este condusa de Bujor Popa, reporter, editor si producator de televiziune cu mai bine de zece ani de experienta in media. El va coordona redactia de stiri din care mai fac parte reporterii Raluca Pantea, Raluca Culcea, Andreea Haiduc si Flavius Militaru. Jurnalele principale de stiri vor fi prezentate de Iulia Pop si Adriana Rusu, iar talk-showul “Timisoara in Realitate” va fi moderat de Adrian Marcu, un nume binecunoscut in mediul jurnalistic si universitar din oras. De asemenea, din cadrul echipei face parte si Dana Constantin, in calitate de producator executiv.

Realitatea TV Timisoara va difuza in fiecare zi, de luni pana vineri, cinci jurnale de stiri locale: dimineata, la orele 7.45 si 8.45, la pranz, de la ora 13.00, iar seara, de la orele 18.15 si 21.15. De asemenea, Realitatea TV Timisoara va transmite in timpul saptamanii, dupa jurnalele de seara, doua talk-show-uri locale.

Realitatea TV va mai deschide pana la sfarsitul anului inca doua statii locale de stiri.

Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Postul TV face parte din trustul de presa Realitatea–Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard" si "Money Express".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri