Agentia de publicitate full service Logo Bigger a obtinut contul de PR al Bell Bucharest, reprezentantul din Romania al Bell International.
Logo Bigger va semna strategia de comunicare pentru Bell Bucharest, in cadrul unui contract de consultanta pe termen lung. Contul de PR ajunge la Logo Bigger dupa o serie de proiecte punctuale dezvoltate de agentie pentru trainerul de limba engleza, printre care si rebrandingul si repozitionarea companiei, odata cu afilierea acesteia la Bell International, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de cursuri de limba engleza.

“Parteneriatul cu Bell Bucharest confirma faptul ca am facut o treaba foarte buna cu pozitionarea companiei”, spune Iosif Oprescu, managerul agentiei. Logo Bigger a dezvoltat, in momentul in care Euro Training s-a afiliat la reteaua mondiala Bell, platforma Corporate Language Programmes, mesajul slogan care capteaza si pozitionarea companiei in Romania.

“Intr-o piata extrem de agitata si aglomerata, cum e cea a providerilor de cursuri de limbi straine, dupa o serie de studii si o analiza a serviciilor Bell, am gasit aceasta pozitionare fireasca” spune Florin Bratescu, copywriter Logo Bigger. “Prin Corporate Language Programmes am vrut sa subliniem ca Bell stie sa faca diferenta intre engleza pentru un contabil si cea pentru un specialist in resurse umane si ca fiecare curs e adaptat nevoilor clientului. E un mesaj care nu lasa loc de interpretari si plaseaza Bell peste trainerii care dezvolta specialisti in X si 0 in limba engleza”, a mai sustinut copywriterul agentiei.

Pe langa contul de PR, Logo Bigger se va ocupa si de campaniile de imagine ale trainerului de limba engleza. Echipa dedicata acestui proiect este alcatuita din Alexandru Dumitrascu - Account Executive, Matei Arnautu – Art director si Florin Bratescu – Copywriter.

Logo Bigger este o agentie de publicitate full service, care detine in portofoliu, printre altii, clienti ca Petrom, Danone Romania, Bunge Romani, GVA Asco Properties, Alexandrion, Artventure, Vincenti, Organizatii guvernamentale etc.

Bell Bucharest, Corporate Language Programmes, dezvolta abilitati de comunicare in limba engleza in companii precum: Unicredit, OMV-Petrom, Alcatel, Alpha Finance, Aviva, Caroli, DHL, Global Financial Group, Hilton, Rewe Romania, Fan Courier, Elpreco.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri