Dragos Grigoriu, presedintele Tempo Creative Group, a devenit proprietarul a 50% din actiunile agentiei interactive Kinecto, in urma exitului lui Martin Stobbs, unul dintre cei doi fondatori Kinecto.

“In urma acestei tranzactii, valoarea Kinecto va ajunge, in perioada urmatoare, la 5 milioane euro”, a spus, pentru Wall-Street, Radu Ionescu, managing partner Kinecto si detinatorul a 50% din actiuni. Dupa integrarea in Tempo Creative Group, Kinecto va oferi servicii de marketing interactiv pentru clientii tuturor celorlalte agentii ale grupului.

Kinecto, detinut in proportii egale de catre Radu Ionescu si Dragos Grigoriu, va genera anul acesta venituri de circa 1 milion euro, de aproape trei ori mai mari decat cifra de afaceri de 346.000 euro, inregistrata in 2007. Potrivit site-ului Ministerului de Finante, profitul companiei s-a ridicat anul trecut la 71.000 euro.

Business-ul Kinecto a fost fondat in 2002 de catre antreprenorii Radu Ionescu si Martin Stobbs, ca o companie centrata pe email marketing. In ultimii sase ani, compania s-a restructurat in repetate randuri, preluand, in 2005, modelul unei agentii de advertising specializata pe mediul online. Potrivit informatiilor publicate pe blogul lui Radu Ionescu, in urma exitului din Kinecto Martin Stobbs se va concentra pe dezvoltarea afacerilor de brokeraj, domeniu unde detine brokerul independent de credite imobiliare Creditlink.

„Ca antreprenor, am fost intotdeauna deschis la oportunitati asa ca am hotarat intrarea in parteneriat cu grupul Tempo, alaturi de care suntem pregatiti sa invatam si sa implementam proiecte mai provocatoare pentru noi, clienti si industrie, care sa redefineasca notiunea de interactive", a spus Radu Ionescu.

Dupa incheierea parteneriatului cu Tempo Creative Group, portofoliul Kinecto include Audi, Boom, Bancpost, Garnier, Lipton, L'Oreal, Mba Romano-Canadian, Orange, Odyseea Residentail, Kiwi Finance, Piraeus Bank, Sixt New Kopel, Tiriac Imobiliare (Residenz, Stejarii), West Park.

Printre competitorii Kinecto se numara Webstyler, Greenpixel, iLeo, Zed Digital si MRM Partners.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri