Logo Bigger va semna strategia de comunicare pentru Bell Bucharest, in cadrul unui contract de consultanta pe termen lung. Contul de PR ajunge la Logo Bigger dupa o serie de proiecte punctuale dezvoltate de agentie pentru trainerul de limba engleza, printre care si rebrandingul si repozitionarea companiei, odata cu afilierea acesteia la Bell International, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de cursuri de limba engleza.

“Parteneriatul cu Bell Bucharest confirma faptul ca am facut o treaba foarte buna cu pozitionarea companiei”, spune Iosif Oprescu, managerul agentiei. Logo Bigger a dezvoltat, in momentul in care Euro Training s-a afiliat la reteaua mondiala Bell, platforma Corporate Language Programmes, mesajul slogan care capteaza si pozitionarea companiei in Romania.

“Intr-o piata extrem de agitata si aglomerata, cum e cea a providerilor de cursuri de limbi straine, dupa o serie de studii si o analiza a serviciilor Bell, am gasit aceasta pozitionare fireasca” spune Florin Bratescu, copywriter Logo Bigger. “Prin Corporate Language Programmes am vrut sa subliniem ca Bell stie sa faca diferenta intre engleza pentru un contabil si cea pentru un specialist in resurse umane si ca fiecare curs e adaptat nevoilor clientului. E un mesaj care nu lasa loc de interpretari si plaseaza Bell peste trainerii care dezvolta specialisti in X si 0 in limba engleza”, a mai sustinut copywriterul agentiei.

Citeste si:

Pe langa contul de PR, Logo Bigger se va ocupa si de campaniile de imagine ale trainerului de limba engleza. Echipa dedicata acestui proiect este alcatuita din Alexandru Dumitrascu - Account Executive, Matei Arnautu – Art director si Florin Bratescu – Copywriter.

Logo Bigger este o agentie de publicitate full service, care detine in portofoliu, printre altii, clienti ca Petrom, Danone Romania, Bunge Romani, GVA Asco Properties, Alexandrion, Artventure, Vincenti, Organizatii guvernamentale etc.

Bell Bucharest, Corporate Language Programmes, dezvolta abilitati de comunicare in limba engleza in companii precum: Unicredit, OMV-Petrom, Alcatel, Alpha Finance, Aviva, Caroli, DHL, Global Financial Group, Hilton, Rewe Romania, Fan Courier, Elpreco.