XIPE Interactive, compania fondata in parteneriat de catre F5 si Senior Interactive, a lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online gratuit care ofera informatii si instrumente flexibile tuturor celor care doresc sa-si achizitioneze un autoturism nou.

“AutoNovo.ro este primul dintr-o serie de produse online complexe pe care intentionam sa le lansam in urmatoarea perioada in cadrul parteneriatului cu F5. Filosofia produselor lansate de noi este ca acestea sa aduca ceva nou pe piata de servicii online din Romania”, a declarat Florin Secanu (foto), General Manager, XIPE Interactive.

Lansarea platformei AutoNovo.ro marcheaza inceputul unei noi directii in abordarea business-ului online al grupului Realitatea-Catavencu, axat pana acum exclusiv pe publishing digital, potrivit lui Dragos Stanca, managing director New Media Realitatea-Catavencu, grup din care face parte F5 . “Marcam, practic, intrarea si in zona serviciilor web-based, alaturi de Senior Interactive, o companie extrem de competitiva in mediul online romanesc, cu care suntem bucurosi ca am ajuns la un acord reciproc avantajos”.

AutoNovo.ro este un serviciu online gratuit, dedicat persoanelor interesate sa investeasca intr-un autoturism nou. In acelasi timp, serviciul este o platforma interactiva unde importatorii si dealerii de autoturisme au ocazia de a-si expune modelele si pot sonda preferintele potentialilor clienti.

AutoNovo.ro dispune de o baza de date complexa cu marci, modele de masini si dealeri parteneri, actualizata in timp real si usor de utilizat. De asemenea, platforma pune la dispozitia vizitatorilor o serie de instrumente flexibile de configurare a masinii, pornind de la marca, model, caroserie, motorizare, si continuand cu dotarile optionale.

Senior Interactive, membra a Senior Group si partener al companiei XIPE Interactive in dezvoltarea proiectului AutoNovo.ro, este una dintre principalele agentii de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online de pe piata romaneasca.

F5 Web Corp este prima companie romaneasca de evaluare, consultanta si investitii new media, parte a grupului Realitatea-Catavencu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Invitati iCEE.fest 2018: Experti, antreprenori, autori de filme