Cea de-a doua editie a evenimentului RoNewMedia 2.0 Conference&Expo, care va avea loc pe 11 noiembrie, introduce anul acesta un element de noutate - RoWebDesign Awards, o competitie de web design dedicata designerilor originali, “anti copy-paste”, anunta organizatorii.
“Organizata pentru prima data acest an, prin aceasta competitie dorim sa atragem acei designeri si programatori care redefinesc standardele de excelenta si schimba paradigmele in lumea comunicatiilor pe Internet”, spune Dragos Stanca, Managing Director New Media Realitatea-Catavencu si Chairman al conferintei.

Potrivit organizatorilor, RoNewMedia 2.0 încearca sa acopere zonele cheie din mediul care va guverna intreg business-ul deceniilor urmatoare-Internetul.

Expertii internationali si profesionistii din online-ul romanesc vor trata o serie de teme referitoare la modalitatile prin care viitorii antreprenori pot sa-si finanţeze business-urile online, cum identifici targetul in mediul online, de ce mobilul este diferit si cum poate fi intregrat in mixul de marketing, care este atitudinea romanilor in fata cumparaturilor online, cum iti poti cunoaste audienta si ce tendinte sau tipare exista in ceea ce priveste utilizarea magazinelor online.

Printre vorbitori se numara Marvin Liao, Director Sales Development Emerging Markets Group Yahoo! Inc., Miguel Rippol, CEO si Creative Director la Cesser Digital (Spania), Kyoo "Q" Kim, Vice President Sales MSNBC, Alexis Bonte, co-fondator si CEO al Erepublik.com (Franta), Lampros Latsaras, Country Manager Carrer Builder, Marius Ghenea, presedinte PCfun, Vlad Stan, fondator Seed Money, Madalin Matica, director operatiuni europene DotCommerce Ltd. Boston, Marius Pahomi, Interaction Business Development Manager Mediaedge:CIA Romania.

Conferinţa se adreseaza directorilor de marketing si dezvoltare, managementului companiilor, publisherilor, specialistilor in comunicarea pe canale newmedia sau in IT, consultantilor, specialistilor din agentiile de publicitate.

RoNewMedia 2.0 Conference&Expo, proiect initiat de F5, va avea loc pe 11 noiembrie, la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti, cei care doresc sa participe la eveniment putand sa se inscrie pana pe 7 noiembrie.

Prima editie RoNewMedia 1.0 a avut loc pe 29 mai 2008, la eveniment luand parte peste 450 de invitati si 29 de speaker de nivel international.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri