Brandient a creat numele EllaBella si designul identitatii de ambalaj pentru un nou produs Transavia, in cadrul unei colaborari de peste doi ani privind strategia si designul portofoliului de branduri al liderului pietei de carne si preparate din carne de pui. EllaBella este al treilea brand creat de Brandient pentru Transavia, sub brandul umbrela “De la Transavia”.

EllaBella este o gama premium de produse semi-preparate din carne de pui, care isi propune sa se impuna pe piata prin calitate si varietate. Conceputa ca o linie de produse sanatoase si gustoase, gama EllaBella este in acelasi timp raspunsul pe care producatorul Transavia il da nevoilor stilului de viata modern, al cuplurilor tinere, femeilor si barbatilor tineri care nu doresc sa petreaca prea mult timp gatind, dar care sunt preocupati de calitatea si sanatatea hranei.

Designul sustine pozitionarea premium si are la baza ilustratiile lui Marguerite Sauvage, unul dintre artistii europeni contemporani consacrati. Conceptul ambalajului si aplicatiile sunt semnate de Cristian Petre, Partener Brandient. “EllaBella isi propune sa fie starul portofoliului Transavia. Atunci cand am desenat ambalajul, ne-am dorit sa se ridice la standardul de calitate exceptionala al produselor EllaBella”, a spus Cristian Petre.

Brandient este compania dedicata consultantei in strategie, design si valoare de brand si se ocupade crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii ™. Brandient furnizeaza servicii integrate de consultanta in marketing si branding, servicii creative de identitate verbala si vizuala, design de ambalaj, comunicare de brand, servicii de brand engagement etc.

Printre proiectele Brandient se numara: rebrandingul CEC Bank, rebrandingul Domo, al grupului farmaceutic Europharm, al TVR, al Societatii Nationale de Radiocomunicatii Radiocom, al lantului de retail Flanco, al lantului de retail Dedeman, al companiilor Astral, Albalact, Novensys, Smartree, Fabryo, TBI Romania, Ventrust, Ceramica Iasi, precum si crearea brandurilor Fulga, Credisson, Estima, Domenia, Fonomat, Tuca si Asociatii, Qualians, Verida, Zuzu, QFort.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Proprietarul Transavia a investit 15 MIL. euro intr-un teren de golf