L'OrÚal a confirmat subcontractarea agentiei ZenithOptimedia pentru cumpararea si planificarea spatiului de media la nivel European, mai exact, in 26 de tari. Acesta este rezultatul unei supravegheri de patru luni in care actorii paincipali au fost: Publicis ľ detinatoarea ZenithOptimedia si Interpublicĺs Universal McCann.

ôInvestitiile L'OrÚal in media sunt substantiale si este esential sa avem un raspuns pe masura. Apreciem contributia celor de la Universal McCann, dar credem ca planurile noastre de viitor vor fi finalizate mai bine daca alegem ZenithOptimedia ca unic partener.ö sustine Patrick Rabain, presedinte L'OrÚal Consumer Products.
Transferul efectiv catre ZenithOptimedia se va incheia la 1 Octombrie 2005 si este initial pe o perioada de 2 ani. ôVrem sa punem bazele unui parteneriat lung si de succes cu ZenithMedia.ö afirma M. Rabain.
ôSuntem incantati ca avem ocazia sa ne extindem relatiile de afaceri catre una dintre cele mai interesante companii. Media este un domeniu al marilor oportunitati si asteptam cu nerabdare sa lucram indeaproape cu L'OrÚal sis a profitam de mediul in continua miscare. ô spune Steve King, global CEO of ZenithOptimedia.

Acest anunt este ulterior situatiei din Statele Unite, unde L'OrÚal a luat contul de media Maybelline de la Initiative Media si l-a transferat la ZenithOptimedia pentru a adauga si contul Garnier.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri