"In Romania este nevoie de o solutie de e-commerce care sa ofere siguranta magazinelor online, iar acestea sa se concentreze pentru satisfacerea nevoilor cumparatorilor si a serviciilor oferite. Sellerator vine in intampinarea nevoilor atat a magazinelor online, cat si a clientilor acestora", a declarat Emilia Gorgota (foto), director general Sellerator.

Solutiile propuse de Sellerator vizeaza concomitent aspectele tehnice, financiare, de marketing si de comunicare ale afacerii, fiind strans corelate cu domeniul de activitate al companiei si obiectivele sale de business.

Astfel, solutia de baza poate fi personalizata prin intermediul unor module de administrare flexibile, care asigura gestionarea procesului de vanzare, atat din punct de vedere al clientului, cat si al consumatorului final.

Citeste si:

De asemenea, Sellerator propune un sistem dedicat de raportare a vanzarilor, administrarea unica a magazinului, controlul asupra comenzilor si utilizatorilor, asistenta permanenta si servicii de optimizare web (SEO) pentru o pozitionare naturala in motoarele de cautare.

Kondiment este o agentie interactiva cu o experienta de peste sapte ani pe piata romaneasca.

F5 este o companie romaneasca de evaluare, consultanta si investitii new media, parte a grupului Realitatea-Catavencu.