De Nardis are o experienta in media de peste 20 de ani, perioada in care a condus agentiile Aegis Media si Mediaedge:cia. Fost CEO al agentiei de media CIA, de Nardis a supervizat fuziunea agentiei cu Media Edge, reusind sa transforme cele doua companii intr-o singura retea media globala: Mediaedge:cia.

Managerul preia, la OMD, functia detinuta in prealabil de Joe Uva, care a devenit CEO al Univision Communication in urma cu un an si jumatate. In aceasta perioada, interimatul a fost asigurat de Daryl Simm, presedinte si CEO al Omnicom Media Group.

„Mainardo este un lider autentic de media globala, care stie sa combine expertiza media internationala cu intelegerea client service-ului si capacitatile operationale. Are tot ce este nevoie pentru a consolida pozitia de lider international al companiilor de media full-service a agentiei OMD”, a declarat Daryl Simm.

Citeste si:

OMD Worldwide este prezenta in peste 80 de tari. Numita de „The Gunn Report” Cea mai Creativa Agentie de Media din lume, pentru al patrulea an consecutiv, OMD a mai fost premiata ca Agentia Media a Anului la Festialul International de Publicitate de la Cannes. OMD este o entitate Omnicom Media Group, divizia de media a Omnicom Group Inc.

OMD este prezenta in Romania din 2004, fiind o entitate 100% Omnicom Group, si face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania.

Omnicom Media Group este divizia media a Omnicom Group Inc. Din portofoliul sau fac parte OMD Worldwide, agentie media full-service, si Reteaua PHD, dar si diverse companii specializate in marketing research, productie de „branded content”, barter, OOH media, media insert si discount. Retelele Omnicom ofera servicii celor peste 5.000 de clineti din peste 100 de tari.