Dupa o perioada de extindere a serviciilor prin lansarea departamentelor AdKing, LogicSearch si ARBOmobile, echipa ARBOinteractive se consolideaza prin numirea lui Clement Nicolaescu in functia de Director al Departamentului de Marketing si PR al companiei.

Nicolaescu are o experienta de peste 8 ani in desfasurarea proiectelor online atat pe piata romaneasca, cat si pe piata internationala.

Dupa numirea lui Nicolaescu, atributiile de PR in cadrul grupului ARBO vor fi impartite pe medii, Ana-Rita Da’Ros ocupand in continuare in cadrul ARBOmedia functia de PR Director. De asemenea in structura companiei EMI – European Media Invest, Da’Ros mai ocupa functiile de Marketing & Advertising Network Director si Publisher Alege TV.

Aurora Enghis a fost promovata in pozitia de Manager al ARBOmobile – divizia de marketing pe mobile, care intentioneaza sa exploateze potentialul acestui canal de comunicare in Romania.

ARBOinteractive functioneaza de peste 8 ani pe piata online din Romania, initial ca departament al ARBOmedia, apoi, din mai 2008, ca si companie separata. In luna septembrie, compania a fost preluata de Goldbach Media, companie prezenta in Elvetia, Austria, Croatia si Slovenia. ARBOinteractive Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al peste 150 de site-uri.


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si