Stanoevici are o experienta bogata in jurnalism, facand parte de-a lungul a 10 ani din echipele Radio Contact, Radio 21, Radio Guerrilla. Debutul in Relatii Publice s-a petrecut in grupul de presa Academia Catavencu, unde a coordonat mentinerea relatiei cu presa pentru toate publicatiile din trust. Dupa aceasta colaborare Oana Stanoevici a ales Ogilvy PR, unde a avut ca si clienti LG Electronics, Friesland Foods si RTPR.

“Am vazut cum e si de partea cealalta a baricadei, iar acum am decis sa ma intorc la Ogilvy pentru un cont care imi ofera multe provocari, intr-o echipa profesionista, printre oamenii pe care ii simt aproape", a declarat Oana Stanoevici (foto).

Alaturi de Stanoevici, echipei Ogilvy i s-a alaturat si Veselin Milicici, in calitate de Account Director.

Nascut in Timisoara, Veselin si-a inceput cariera profesionala in domeniul import-export in cadrul a doua companii din orasul natal. A dobandit apoi o experienta in vanzari, lucrand pentru British American Tobbacco.

Citeste si:

Din anul 2002 s-a dedicat marketing-ului, ocupand de-a lungul perioadei pozitia de Marketing Manager in cadrul unor companii precum Goldstern International Timisoara, Sara Motors, Farmec SA Cluj Napoca si Miniblu - Bucuresti.

“Ma bucur foarte mult ca am facut aceasta alegere, intrucat am ocazia sa fac ceea ce mi-am dorit - si nu oriunde ci la Ogilvy despre care cred personal ca este un simbol al advertisingului modern. Imi plac oameni, iimi place modul de lucru si iubesc atmosfera de aici”, a spus Veselin Milicici.

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata 360º - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate.

Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - BAT, Unilever, Kraft, Cosmote/Germanos, IBM, Nestle, precum si companii cu care grupul colaboreaza numai in Romania - Petrom, Heineken Romania, Carrefour, Coca-Cola Adriatic & Balkans Business Unit, Friesland, Colgate-Palmolive, Diageo.