Saatchi & Saatchi PR si-a completat astfel portofoliul de clienti cu unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata din domeniul asigurarilor: AIG Life Romania, pentru care va dezvolta si va implementa programe de relatii publice, oferind servicii de crisis management, corporate communication, media relations si events management.

"Castigarea acestui cont vine ca o confirmare a Golden Award for Excellence obtinut la PR Award 2008, la categoria Comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor, una dintre cele mai dificile sectiuni din festival. Am stabilit impreuna cu echipa AIG o strategie coerenta, adaptata pietei locale in contextul crizei financiare, pe care suntem nerabdatori sa o implementam. Mai mult, suntem onorati ca vom fi agentia de PR care va fi alaturi de compania AIG Life la aniversarea a 10 ani de activitate pe piata de asigurari din Romania”, a declarat Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi & Saatchi PR.

AIG Life Romania si Saatchi & Saatchi PR nu se afla la prima colaborare, agentia oferind consultanta pentru acest client si in anul 2006, cand a asigurat servicii complete de relatii publice.

Citeste si:

"Am ales Saatchi & Saatchi PR in urma unui proces de evaluare pe parcursul caruia am primit propuneri de la cateva dintre cele mai apreciate agentii din piata. Strategia lor a fost competitiva si foarte aproape de obiectivele pe care AIG Life Romania vrea sa le indeplineasca in aceasta perioada", afirma Theodor Alexandrescu, CEO AIG Romania.

Dupa 10 ani de activitate, AIG Life Romania este lider pe piata romaneasca a asigurarilor.

Cu o experienta de 17 ani, echipa Saatchi & Saatchi PR a fost prima echipa de consultanti de relatii publice care a facut parte dintr-o agentie full service. Saatchi & Saatchi PR are o vasta experienta in gestionarea crizelor de imagine pentru clienti precum: European Drinks, Bunge, pentru inchiderea fabricilor Interoil Oradea si Unirea Iasi, Rafo Onesti si Uniunea Crescatorilor de Pui din Romania, pentru managementul comunicarii in contextul gripei aviare.