Cea mai mare fatata media din Europa continentala, cu suprafata de 565 de metri patrati si 13 ecrane LED High Definition, va functiona, din 1 decembrie, pe magazinul bucurestean Cocor, a anuntat compania Cocor Channel.
Pe ecranele fatadei vor fi difuzate, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, imagini ale Bucurestiului de altadata, ca tribut pentru Micul Paris acoperit, in prezent, de mash-uri textile.

Emisia pe ecranele fatadei din Bucuresti va dura 12 ore pe zi si va contine informatii utilitare, dar si publicitate contra cost.

Singura fatada media din Europa mai mare decat aceasta se afla la Londra, in Picadilly Circus.
Cocor Channel este parte a Grupului de companii COCOR SA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri