Ajunsa la cea de-a 22-a editie, Epica Awards este, alaturi de Cannes Lions, una dintre cele mai prestigioase competitii ale creativitatii. Membrii juriului din acest an, reprezentand 34 de reviste de profil din 27 de tari, vor da noilor castigatori sansa unei deschideri media in toata Europa, iar cele mai bune lucrari din festival vor fi adunate si publicate in Epica Book, un catalog al celor mai impresionante lucrari creative.

“Proiectul BitDefender a fost una din rarele ocazii in care clientul a dat dovada de incredere si deschidere, imbratisand ideea de la bun inceput si lasandu-ne sa o aducem la lumina asa cum am considerat noi ca ar fi cel mai potrivit. Ne bucuram mai ales caincrederea acordata a fost validata pana acum in doua competitii internationale importante, Golden Drum si acum Epica Awards”, a spus Cezar Panait, copywriter la Publicis Romania.

Campania de recrutare Bitdefender, lider mondial in solutii de securitate a datelor, urmarea sa-i "agate" in mod inteligent pe cei mai buni oameni de pe piata. Creativii au abordat intr-o maniera mai putin conventionala brief-ul care cerea, practic, un simplu anunt de recrutare.

“Bitdefender ofera solutii de securitate a datelor. Pe scurt, antivirus, antihacking, antiphishing etc. Oamenii care lucreaza sau vor sa lucreze in acesta companie trebuie sa fie foarte buni. Si nu foarte buni in scris CV-uri sau scrisori de intentie banale si pompoase, ci in aplicatii de securitate a datelor”, adauga Dragos Ometita, art director la Publicis Romania.

Citeste si:

Insight-ul a fost urmatorul: cei mai familiarizati cu problemele de securitate sunt... cei care le creeaza, respectiv cei mai buni IT-isti sunt, de fapt, hackerii. Si, de aici, oportunitatea de a-si folosi abilitatile pentru o cauza buna.

Astfel, agentia a propus clientului crearea unui site cu o adresa sugestiva, www.spargecoduasta.com, unde doritorii de job in programare trebuie sa sparga site-ul pentru a ajunge in echipa Bitdefender. O fapta deloc usoara, care selecteaza la sange pretendentii la job. O modalitate originala de a testa si, mai ales, de a motiva specialistii antivirus.

Datorita succesului campaniei in randul comunitatii IT, www.spargecoduasta.com va ramane pe viitor unealta principala a Bitdefender pentru a testa si a selecta viitorii membrii ai echipei.