YouTube scoate la concurs posturile dintr-o orchestra simfonica online

Cel mai mare site de video sharing, YouTube, organizeaza un concurs pentru descoperirea de tinere talente care sa formeze o orchestra de muzica clasica online, a anuntat presa britanica.

Concursul va consta in interpretarea unei piese compuse de celebrul Tan Dun - realizatorul coloanelor sonore pentru filmele "Crounching Tiger Hidden Dragon" si "Hero". Practic, cei care vor sa intre in orchestra online trebuie sa se inregistreze cantand si sa trimita materialele la YouTube, pana pe 28 ianuarie. Ulterior, dupa doua saptamani de jurizare, lucrarile ajunse in finala vor fi supuse votului public, pe site.

Marele premiu pentru castigatori va fi posibilitatea de a sustine o reprezentatie live pe celebra scena Carnegie Hall din New York, in cadrul unui festival muzical.

YouTube a fost creat in februarie 2005 de trei fosti angajati ai companiei PayPal si foloseste tehnologia video Adobe Flash pentru a oferi o mare varietate de produse media, precum filme, videoclipuri, emisiuni TV, scurtmetraje originale si inregistrari facute de amatori.

In luna martie a acestui an, estimarile cu privire la costurile rezultate din rata de trasfer s-au ridicat la aproximativ un milion de dolari pe zi. In aprilie, numarul de videoclipuri accesate a fost de 83,4 milioane, iar numarul de canale de utilizator era de 3,75 de milioane.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri