In urma rezultatelor obtinute din specializarea in livrarea de solutii informatice pentru industria farmaceutica, Montero Soft a decis sa-si dezvolte portofoliul pentru a se impune pe piata regionala de solutii complete de IT, si astfel s-a conturat nevoia unei noi identitati si filosofii organizationale.

Procesul de rebranding a acoperit schimbarea identitatii verbale si vizuale si o noua pozitionare pe piata, care sa reflecte mai bine aspiratiile si competentele companiei. Noul nume este Pluriva si evidentiaza plurivalenta solutiilor oferite, dar si a talentelor si knowledge-ului detinut de companie. Brandul Pluriva este dezvoltat pe atributele de functionalitate, siguranta, rigurozitate si inovatie. Pluriva este un mecanism care functioneaza cu scopul de a eficientiza activitatile clientilor sai.

Desenul identitatii vizuale Pluriva, pune in valoare ideea de plurivalenta, de mecanism flexibil si functional. Litera asigura transmiterea unei sentiment de usor si prietenos. Identitatea vizuala si aplicatiile Pluriva sunt semnate de designerul Brandient, Iancu Barbarasa. “Provocarea Pluriva a constat in realizarea unui simbol, si a unui limbaj grafic ludic, versatil, dar in acelasi timp modern si practic, care sa poata exprima deschiderea si adaptabilitatea, dar si profesionalismul cu care specialistii Pluriva abordeaza nevoile clientilor”, a spus Iancu Barbarasa, designer Brandient.

Brandient este compania dedicata consultantei in strategie, design si valoare de brand si se ocupa de crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii ™. Brandient este specializata in crearea si revitalizarea unor proiecte precum: rebrandingul CEC Bank, rebrandingul Domo, al grupului farmaceutic Europharm, al TVR, al Societatii Nationale de Radiocomunicatii Radiocom, al lantului de retail Flanco, al lantului de retail Dedeman, al companiilor Astral, Albalact, Novensys, Smartree, Fabryo, TBI Romania, Ventrust, Ceramica Iasi, precum si crearea brandurilor Fulga, Credisson, Estima, Domenia, Fonomat, Tuca si Asociatii, Qualians, Verida, Zuzu, QFort.