Cu experienta in domeniul comunicarii de aproape 10 ani, Tereza Valcan va conduce biroul recent infiintat in Romania al agentiei CIVITAS Global Ketchum. In calitate de Managing Director, Tereza va oferi clientilor CIVITAS Global Ketchum din Romania consultanta pentru comunicarea strategica, avand in acelasi timp obiective precum extinderea portofoliului agentiei, dezvoltarea companiei si managementul echipei locale.

Inainte de a se alatura CIVITAS Global Ketchum, Tereza a coordonat Departamentul de Corporate Affairs al Cosmote Romania. Ea detine o valoroasa experienta profesionala si competente in domeniul comunicarii si managementul reputatiei pentru companii din diverse domenii, precum retail, IT&C, real estate, turism, consultanta juridica si financiara, aeronautica, organizatii non-guvernamentale.

Tereza si-a inceput cariera profesionala in cadrul unor agentii de comunicare si relatii publice din Washington D.C., revenind apoi in Romania, unde a coordonat departamentele de relatii publice ale unor companii locale si multinationale. Absolventa a cursurilor de jurnalism ale Universitatii din Maryland, SUA, Tereza urmeaza in prezent cursurile de Executive MBA ale Universitatii din Viena.