Angajatii cotidianului UNU cer punerea sub sechestru a averii lui Vasile Turcu

Jurnalistii de la cotidianul UNU, care si-a incetat aparitia marti, din cauza problemelor financiare, au cerut in instanta punerea sub sechestru a averii patronului Vasile Turcu, dupa ce au fost anuntati ca nu-si vor primi salariile, a precizat, citat de NewsIn, redactorul-sef Adrian Patrusca.

"Ni s-a cerut sa acceptam sa ni se plateasca doar jumatate din salariile pe luna noiembrie, desi noi am muncit si in noiembrie, si in decembrie. Nici macar nu am fost anuntati in scris in privinta hotararilor luate, ci doar verbal", a explicat Patrusca.

Potrivit redactorului-sef, ziarul UNU nu va mai aparea din cauza ca nu sunt suficienti bani pentru a plati tiparirea lui.

"Din cate stiu, nu s-a platit la tipografie niciun numar al ziarului", a mai spus Adrian Patrusca.

Primul numar al cotidianului generalist UNU a aparut pe piata la inceputul lunii noiembrie, la pretul de un leu, si continea 24 de pagini color, cu o sectiune speciala dedicata mediului de afaceri.

Ziarul UNU a fost editat de compania Red & White Media SRL, care face parte din grupul de firme Romconstruct, condus de omul de afaceri Vasile Turcu, actual presedinte al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei si actionar la echipa de fotbal Dinamo Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri