Sidera este o gama de produse de cuart compozit ce se livreaza sub forma de placi care se monteaza ca si gresia si se incadreaza in categoria finisajelor interioare de lux, alaturi de materiale ca marmura, granitul sau lemnul exotic. Sidera este singura gama de produse de cuart compozit fabricata in Romania.

Obiectivul campaniei de lansare a fost cresterea notorietatii pentru gama de produse in randul arhitectilor si a constructorilor si convingerea acestora sa o includa in portofoliul lor de finisaje pentru interioare de lux. Primul pas facut de GMP a fost crearea unui nume comercial si a unei identitati pentru gama de produse din cuart compozit – Sidera.

Publicul principal sunt arhitectii si designerii de interior, precum si managerii dezvoltatorilor imobiliari. A fost selectat acest target deoarece Sidera este un produs care trebuie “recomandat” de un specialist, fiind mult mai putin probabil ca un client sa ceara “un interior cu cuart”.

Citeste si:

“Am ales sa comunicam intr-un stil mai apropiat de industria modei decat de cea a materialelor de constructii, focusandu-ne pe aspect si pe rezistenta ca principale beneficii ale produsului. Acestea sunt si beneficiile care reusesc sa atraga atat atentia arhitectilor si designerilor de interior, cat si a clientilor acestora”, a explicat Teodor Cucu, Head of Strategy GMP.

Campania de lansare cuprinde doua executii print, “Colosseum” si “Piramidele”, plus o serie de materiale colaterale, si se deruleaza incepand cu luna decembrie 2008 in revistele citite de profesionistii din arhitectura, design si constructii dar si de catre cei interesati de designul interior. Cele doua executii folosesc simboluri arhitectonice ale lumii antice, Colosseumul si Piramidele lui Keops, Kefren si Mikerinos, pentru a evidentia calitatile gamei Sidera – rezistenta in timp si stralucirea.

Echipa care s-a ocupat de realizarea campaniei a fost alcatuita din Berk Kuter, CEO Sidera Stone, iar din partea GMP au colaborat Mircea Mocanu, Art Director, Liana Popa, Senior Copywriter, Cosmin Ezaru, Senior Art Director, stefan Vasilachi, Creative Director, Mihaela Radulescu, Client Service Director, Ioana Simoaica, Group Account Director, Madalina Barbu, Senior Account Executive, Ioana Tomescu, Account Executive, Teodor Cucu, Head of Strategy, Matei Ioncica, Junior Strategic Planner, Radu Teodorescu, AV Producer si Ruxandra Mocanu, BTL Director. Echipa GMP a lucrat cu casa de productie Carioca si cu agentia de media Spoon Media.