Site-urile Facebook sau Myspace inregistreaza un numar peste asteptari de vizite, datorita posibilitatii accesarii lor de pe telefonul mobil, cu o cifra medie record de opt vizite pe zi, potrivit unui studiu recent, citat de presa britanica.
Autorii studiului dau ca exemplu compania de telefonie mobila Orange, care a anuntat ca 640.000 dintre clientii sai acceseaza site-urile retelelor sociale cu ajutorul telefonului mobil, generand astfel peste 166 de milioane de postari in fiecare luna, potrvit NewsIn.

Numarul total de verificari sau actualizari ale paginile acestor site-uri generate de un singur utilizator, se ridica in medie la 260, cu o media zilnica de opt accesari.

"Popularitatea internetului accesat cu ajutorul telefoniei mobile este intr-o continua crestere, iar clientii nostrii utilizeaza deja acest serviciu in mod uzual", a spus unul din reprezentantii companiei.

Cresterea frecventei de accesare a paginilor site-urilor retelelor sociale a crescut cu 12 % de la ultimul raport publicat, lucru care poate fi explicat de succesul de care se bucura socializarea on-line, care ii determina pe vizitatori sa isi actualizeze de mai multe ori pe zi profilul sau sa doreasca sa afle ultimele zvonuri si stiri de la prieteni si cunoscuti.

Din luna iulie, numarul clientilor care utilizeaza internetul pe telefonul mobil a crescut cu 40%, iar numarul de accesari ale diferitelor pagini de internet cu 75%. In contextul acestor cresteri, reprezentantii companiei considera ca telefonia mobila tinde sa devina un canal interactiv, menit sa dezvolte si sa sustina comunitatile virtual.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri