Splendid Media va continua sa gestioneze spatiul publicitar al televiziunii nationale, dupa un concurs la care a mai participat compania Media Mall, a precizat, potrivit NewsIn, seful biroului de presa al intitutiei, Catalin Dumitru.
Contractul cu Splendid Media se va incheia pentru perioada 2009-2011, dupa ce compania a gestionat spatiul de publicitate al TVR si in ultimii trei ani. Potrivit sefului biroului de presa al TVR, comisionul pe care il va incasa agentia nu a crescut in acest nou contract.

"Compania a castigat votul Consiliului Director al TVR, urmand ca pana saptamana viitoare contractul sa fie aprobat si de Consiliul de Administratie. Conditiile pe care le cere TVR, iar Splendid Media Group le-a indeplinit, au fost garantarea unui venit anual minim si asigurarea exclusivitatii, astfel incat TVR sa fie singura televiziune client al grupului", a mai spus Catalin Dumitru.

Portofoliul pe care Splendid Media l-a postat pe site-ul sau oficial, www.splendidmediagroup.ro , arata ca firma vinde si spatiul publicitar unor posturi TV private ca Etno Tv si Jetix TV. Alti clienti ai firmei sunt cotidianul CanCan si revista CIAO.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri