Rockmedia lanseaza iKonect.ro, o retea sociala de business pe modelul LinkedIn

Publisher-ul online Rockmedia Network, detinut de omul de afaceri Rachad El Jisr, a lansat iKonect.ro – o retea sociala de business din Romania. Proiectul a fost creat pe o platforma online dezvoltata impreuna cu Agentia Interactiva MB Dragan.

“iKonect este prima comunitate online dedicata oamenilor de afaceri din Romania, cu o componenta puternica de relationare, singura in acest moment care intruneste conditiile unei retele sociale profesionala\e. Este primul serviciu online romanesc care ofera oamenilor de afaceri posibilitatea de a-si maximiza reteaua de business", a spus Rachad El Jisr, director general Rockmedia Network.

Lansata in faza de testare, denumita “exclusive beta", reteaua va permite in faza incipienta accesul selectiv al un numar limitat de oameni de afaceri romani, considerati reprezentativi pentru mediul de business romanesc. Acestia vor testa functionalitatile retelei sociale si vor putea sa ofere invitatii de a deveni membri partenerilor de afaceri.

“Se simtea nevoia unei astfel de aplicatii in mediul de afaceri local. Lansarea in «exclusive beta» va asigura un mediu de discutii profesionist pentru specialistii romani”, a adaugat Mihai Dragan, director general MB Dragan.

In acest mod, reteaua va creste in mod organic, considera reprezentantii RockMedia Network, oferind un acces selectiv, pe baza de invitatie, care poate fi primita din partea unuia dintre membrii deja existenti sau poate fi trimisa de echipa Rockmedia Network, in urma acceptarii aplicatiei de a deveni membru.

Pentru prima versiune a retelei sociale sunt active doua tipuri de conturi – unul dedicat persoanelor, care permite navigarea in comunitate, interactiunea cu alti oameni de afaceri folosind diverse instrumente specifice, dar si un tip de cont creat special pentru companii - contul corporate – care le ofera acestora posibilitatea de a conduce dialogul online, acolo unde, pana de curand, erau, de obicei, doar entitati pasive.

RockMedia Network a fost gandita ca platforma creativa pentru proiecte care au un potential deosebit de dezvoltare online. Infiintata la inceputul lui 2008, RockMedia are astazi o echipa de peste 50 de persoane si peste 10 proiecte in curs de dezvoltare dintre care: www.ikonect.ro, www.a50.ro, www.bizcampus.ro, www.afloo.ro

MB Dragan este o agentie de publicitate interactiva full service cu birouri in Bucuresti si in tara. Alaturi de publicitatea interactiva, compania ofera servicii de online marketing şi mobile marketing. Intre clientii agentiei se regasesc ProTv, City Pharma, Pagini Aurii, Interbrands, Kiss FM, Novensys si Euroest.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri