Casa de avocatura din Peninsula Iberica Garrigues a ales agentia BDR Associates in vederea dezvoltarii strategiei sale de comunicare in Romania, in urma unei licitatii care a fost coordonata de la sediul central din Madrid si la care au fost invitate sa participe cele mai importante agentii de PR din Romania.
Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa continentala (potrivit Financial Times 2008), Garrigues a angajat BDR Associates pentru nevoi specifice de comunicare pe piata locala.

BDR Associates va oferi asistenta profesionista si consultanta specializata in scopul promovarii in Romania a reputatiei solide pe care casa Garrigues si-a construit-o in Europa si al promovarii modelului sau consacrat de business de avocatura.

“Am ales agentia BDR Associates pentru calitatea serviciilor sale, experienta sa profesionala si nu in ultimul rand pentru reputatia pe care o are in Romania, intrucat reputatia constituie cheia activitatii noastre globale”, a declarat Mihai Mares, Directorul reprezentantei Garrigues in Romania.

Cea mai mare casa de avocatura din Peninsula Iberica, atat la nivel de cifra de afaceri cat si al numarului de angajati, Garrigues reprezinta o companie globala cu zece birouri si peste 2000 de avocati in intreaga lume.

Garrigues este singura casa de avocatura careia i-au fost decernate trei premii: ‘Best Managed Firm’; ‘Best Sustainability Reporting’ si ‘Best Management of Facilities’ in cadrul MPF European Practice Management Awards 2008. A fost desemnata de catre Financial Times ca fiind cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala si a obtinut Best European Independent Law Firm of the Year Award in cadrul TopLegal Awards.

Dupa deschiderea in anul 2007 a reprezentantei sale din Varsovia (Polonia), Garrigues a inaugurat un birou si la Bucuresti, ca o noua etapa in vederea consolidarii prezentei sale in Europa Centrala si de Est. Demersul a inclus integrarea in cadrul Garrigues a casei romanesti de avocatura “Mares & Asociatii SCA”, care a consiliat timp de cinci ani investitori spanioli de top si alti investitori straini in Romania.

Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates este asociatul exclusiv al companiei Hill & Knowlton in Romania. Fondata in 1995, BDR Associates ofera asistenta profesionista in domeniul comunicarii strategice si al relatiilor publice pentru mai bine de 400 de clienti din Romania si Republica Moldova. Lista de clienti a BDR Associates include nume precum Radisson SAS, Camera de Comert Britanica-Romana, Cisco, Monsanto, Pirelli, Procter&Gamble, Teraplast, Geox, MOL Group, FIPRA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri