Incepand cu luna ianuarie a acestui an, Larisa Toader, fondator al Diviziei de PR Bigger Group, a fost numita Client Service Director in cadrul Ogilvy Public Relations. Coordonarea biroului din Romania si implicarea echipei locale in activitatea regionala a retelei vor fi in continuare realizate de Alina Stanciu, Managing Director Ogilvy Public Relations.
Cu o activitate de 9 ani in relatii publice si comunicare, dintre care doi ani intr-o pozitie de management, Larisa Toader are o experienta extinsa in comunicarea corporate si de brand, incluzand comunicare interna, comunicare B2B, CSR, precum si managementul reputatiei unor companii si marci prestigioase.

“Ma bucur ca o companie atat de importanta cum este Ogilvy Public Relations a hotarat sa imi incredinteze responsabilitatea consolidarii echipei si mentinerea bunei colaborari cu clientii actuali. Experienta mea in management si comunicare, cumulata cu experienta unei echipe de manageri la nivel senior, va reprezenta cu siguranta un atu pentru clientii nostri care in 2009 au o mai mare nevoie de solutii reale de comunicare”, spune Larisa Toader, Client Service Director Ogilvy PR Worldwide/ Bucuresti.

In urma cu doi ani, Larisa Toader a infiintat Divizia de PR a Bigger Group, echipa condusa de ea fiind implicata in programe de comunicare pentru clienti din sectorul bancar, rezidential, retail, auto, industria farmaceutica, food & drinks, pentru produse agro-alimentare, centre comerciale, branduri de lux - produse vestimentare, companii de training si consultanta, organizatii non-guvernamentale.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din Romania al Ogilvy PR Worldwide, companie internationala, parte a grupului WPP. Echipa Ogilvy PR asigura servicii de comunicare interna, comunicare B2B, comunicare cu liderii de opinie, CSR, crisis prevention si crisis management. Portofoliul Ogilvy Public Relations cuprinde marci si companii precum British American Tobacco Romania, Petrom, ING Bank, Heineken Romania, LG Electronics, Colgate-Palmolive, Sonae Sierra, Friesland Foods, Diageo, DuPont.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri