Cu o experienta de peste opt ani in comunicare, Raluca Negoita este noul Business Development Director Lowe PR
„Raluca Negoita completeaza o echipa Lowe PR aflata deja in stadiul de consolidare si formata coerent la nivel operational. De pe pozitia de Business Development Director, Negoita are ca principal obiectiv dezvoltarea palierului de new business al agentiei, implicandu-se si in consilierea activa a conturilor strategice Lowe PR. Ii uram bun venit si asteptam sa ne cunoastem noii clienti in aceasta formula”, declara Hortensia Nastase, Managing Director Lowe PR.

Raluca Negoita are opt ani de experienta in comunicare corporate si de brand, media relations si comunicare de criza. In trecut, ea a condus Divizia de Media a Autoritatii Nationale in Comunicatii, unde a creat si implementat strategia de media a institutiei si a coordonat o serie de campanii de informare europene. Ultimii doi ani si i-a petrecut in pozitia de Client Service Director in cadrul V+O Communication, coordonand un portofoliu format din clienti precum Coca-Cola, COSMOTE, Germanos, IKEA, Microsoft, RomTelecom, Global Finance.

„Am ales Lowe PR pentru ca m-au convins. Si m-au convins nu odata, nu de doua ori, ci cu fiecare minut petrecut alaturi de ei. Ma alatur echipei intr-o perioada efervescenta pentru lumea PR-ului, in care roade vor fi culese doar de cei care vor sti sa se adapteze timpului. Echipa Lowe PR este una puternica, iar eu pot afirma ca, despre noi, veti auzi numai de bine”, declara Negoita.

Raluca Negoita are 29 de ani, este absolventa de Relatii Internationale (ASE) si de Stiinte Politice (SNSPA), detine o diploma in comunicare eliberata de Ministerul Afacerilor Externe al Olandei si este in prezent doctorand in Economie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri