Infuzia de lichiditati va permite New York Times Company sa refinanteze datoriile existente, in special un credit de 400 milioane dolari, scadent in mai, a spus directorul general Janet Robinson.

Investitia miliardarului mexican, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, va fi facuta prin intermediul companiilor sale Banco Inbursa si Inmobiliaria Carso, potrivit NewsIn.

In noiembrie, grupul New York Times isi diminuase cu 75% dividendele, ca sa economiseasca lichiditati. Grupul de presa ramane, insa, foarte indatorat, iar mai multe linii de credit ajung la scadenta lunile viitoare, arata The Wall Street Journal, unul dintre marii concurenti ai NYT.

Citeste si:

Potrivit informatiilor din presa, grupul NYT ar fi pus in vanzare acum catva timp participatia la echipa de base-ball Boston Red Sox.

Carlos Slim, care a facut averea in sectorul telecomunicatiilor, detine deja o participatie la grupul NYT, care la sfarsitul lui septembrie era de 6,4%. Pachetul de actiuni, care a pierdut jumatate din valoarea initiala, valoreaza in prezent in jur de 60 de milioane de dolari.