IAA Romania organizeaza, in data de 18 februarie 2009, cea de-a doua editie a Premiilor de Excelenta, eveniment de inalta tinuta menit sa aduca recunoasterea si aprecierea industriei de marketing si comunicare acelora care au contribuit semnificativ la cresterea standardelor in domeniu.

Prima editie a Premiilor de Excelenta IAA a avut loc pe 25 martie 2008, cand 14 profesionisti romani au fost premiati pentru meritele lor.

Premiul de Excelenta poate fi primit de orice persoana indiferent de vechime, pozitie sau companie care prin actiunile, atitudinea sau initiativele sale a creat un standard sau reprezinta un exemplu relevant profesional si etic pentru intreaga industrie de marcomm.

Nominalizarile pot fi facute de catre orice membru IAA Romania, in perioada 1-15 Februarie 2009, prin complentarea unui formular ce se gaseste pe site-ul institutiei.

Procedura de validare este simpla, in baza nominalizarilor primite de la membrii IAA Romania, Comitetul Director analizeaza si decide oportunitatea acordarii unui Premiu de Excelenta IAA pentru fiecare persoana/ nominalizare in parte.

Evenimentul organizat de IAA va avea loc in data de 18 Februarie 2009 incepand cu orele 20,00 la Fratelli Lounge.

In cadrul aceluiasi eveniment va avea loc si aniversarea celor 15 ani de la fondarea IAA Romania, ocazie cu care Senatul IAA va acorda distinctii speciale celor care au contribuit major la dezvoltarea organizatiei.

International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din spectrul comunicarilor de marketing – de la agentii de publicitate pana la companii mass-media, agentii si firme de marketing direct, cat si ale practicantilor individuali.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si