Saatchi & Saatchi PR a castigat contul de relatii publice al Alpha Bank pentru servicii de consultanta, urmand sa ofere input strategic pe partea de corporate communication, CSR si issue management.

"Sunt incantata pentru ca echipa Saatchi & Saatchi PR confirma cu fiecare client nou pe care il castiga faptul ca a meritat premiul pentru excelenta obtinut la editia din acest an a galei PR Award, la sectiunea Comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor. Alpha Bank este un nume cu rezonanta in sectorul bancar, iar noi suntem incantati sa ii fim alaturi in acest an, care se anunta a fi unul provocator in domeniul comunicarii", a declarat Larisa Petrini (foto), Managing Partner Saatchi & Saatchi PR.

"Am ales sa colaboram cu Saatchi & Saatchi PR in urma unui proces complex de evaluare a propunerilor primite de la trei dintre cele mai competitive agentii de PR locale. Strategia lor a corespuns in cea mai mare masura obiectivelor de comunicare Alpha Bank", a declarat Sergiu Oprescu, Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania.

Contractul incheiat intre agentia Saatchi & Saatchi PR si Alpha Bank se va desfasura pe intreaga perioada a anului 2009.

Cu o experienta de 17 ani, echipa Saatchi & Saatchi PR a fost prima echipa de consultanti de relatii publice care a facut parte dintr-o agentie full service. Saatchi & Saatchi PR a acumulat experienta in gestionarea crizelor de imagine pentru clienti precum: European Drinks, Bunge, pentru inchiderea fabricilor Interoil Oradea si Unirea Iasi, Rafo Onesti si Uniunea Crescatorilor de Pui din Romania, pentru managementul comunicarii in contextul gripei aviare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si