Compania ii va obliga pe angajati sa accepte un concediu fara plata de cinci zile, masura ce face parte din acelasi “plan global anti-criza”.

“Am anuntat o «plan impotriva recesiunii», care reprezinta ghidul nostru intern in incercarea de a contracara efectele extraordinare pe care criza financiara le exercita asupra consumatorilor”, a declarat Mary Berner, presedintele si directorul executiv al Reader’s Digest Association.
Berner a fost numita in functia de director executiv al companiei imediat dupa ce Reader’s Digest Association a fost preluata de grupul de investitori Ripplewood Holdings, intr-o tranzactie evaluata la 2,8 miliarde de dolari.

Reader's Digest este cea mai cunoscuta publicatie a editorului american, avand editii in 21 de limbi (inclusiv in limba romana) si fiind publicata intr-un tiraj de 18 milioane de exemplare. Numarul cititorilor este estimat la aproximativ 80 de milioane la nivel global.

Din grupul de investitori Ripplewood Holdings fac parte, pe langa compania cu acelasi numele, J. Rothschild Group, GoldenTree Asset Management, GSO Capital Partners, Merrill Lynch Capital Corp., si Magnetar Capital.