Adevarul Holding face achizitii la Timisoara

Adevarul Holding este, incepand cu 1 februarie 2009, actionarul majoritar al S.C. Mediatim S.R.L., o firma timisoreana de distributie a presei. Trustul a achiztionat 29 de chioscuri si 25 de puncte volante de vanzare a ziarelor.

Adevarul Holding isi largeste astfel reteaua de distributie, formata pana acum din 30 de chioscuri in Bucuresti si 60 de puncte volante in Bucuresti si Cluj.

Achizitia Mediatim face parte dintr-un plan de investitii demarat odata cu deschiderea redactiei regionale de Banat, cu sediul la Timisoara.

Adevarul Holding va moderniza reteaua existenta in Timisoara, vizand deschiderea de noi puncte de vanzare a presei atat in Timisoara, cat si in judetul Timis.

Trustul de presa Adevarul Holding detine in portofoliu ziarul Adevarul, cotidianul gratuit Adevarul de seara, catalogul "Adevarul - 500 miliardari", tabloidul Click!, revistele Click! pentru femei si Click! pofta buna, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania, si, in curand, revista Forbes Romania. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala ca publisher al cotidianului ucrainean Blik din Kiev.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri