F5 a integrat in portofoliu divizia Sincron HR

F5 si Senior Interactive au integrat in proiectele comune produsul “Sincron-software de recrutare”, cei doi parteneri estimand, in 2009, o crestere de 50% a portofoliului de clienti ai Sincron HR.

Sincron HR a fost deja integrata in XIPE Interactive, companie fondata in parteneriat de catre F5 si Senior Interactive.

“La nivel strategic, aceasta miscare ne intareste segmentul business-to-business pe care il dezvoltam in cadrul XIPE si functioneaza ca o garantie a valorilor pe care le promovam. Scopul nostru ultim este calitatea, in perioada imediat urmatoare, ne vom concentra pe imbunatatirea, dar si dezvoltarea de noi servicii in concordanta cu nevoile clientilor si ale pietei”, a precizat Florin Secanu (foto), general manager XIPE Interactive.

Sincron HR a fost lansata in mai 2006 si a devenit parte a Senior Group in iulie 2007, transferand la inceputul acestui an serviciile si intreaga echipa in portofoliul XIPE Interactive.

“Sincron-software de recrutare” se adreseaza atat agentiilor specializate de recrutare, cat si departamentelor de resurse umane din companii, oferind, printre altele, posibilitati de raportare si urmarire a costurilor pe componenta de recrutare si operarea simultana a unui numar mare de proiecte si candidati.

In prezent, Sincron HR are un portofoliu de peste 40 de clienti, printre care se numara Dacia, Genpact Romania, Rompetrol, Wipro Tehnologies, Toyota Romania, Volksbank si Germanos.

Senior Interactive, membra a Senior Group si partener al companiei XIPE Interactive in dezvoltarea proiectului AutoNovo.ro, este una dintre principalele agentii de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online de pe piata romaneasca.

F5 Web Corp este prima companie romaneasca de evaluare, consultanta si investitii new media, parte a grupului Realitatea-Catavencu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri